Wanneer kan ik het beste een zeilreis boeken?

Marijn Achterkamp

Wij raden je aan niet te lang te wachten met boeken. Het aantal plaatsen aan boord is beperkt (maximaal 8 personen) en onze ervaring is dat reizen naar bijzondere gebieden soms snel vol zitten. Houd er ook rekening mee dat je heen- en terugvlucht vaak een stuk goedkoper zijn als je vroeg boekt.

Ik reis alleen, deel ik dan een hut met iemand anders?

Marijn Achterkamp

Als je alleen reist, deel je normaal gesproken een hut met iemand anders (van hetzelfde geslacht). Mocht de reis niet volgeboekt zijn, dan proberen we alleenreizenden zoveel mogelijk een eigen hut te geven.

Ik reis alleen, kan ik een eenpersoonshut boeken?

Marijn Achterkamp

Er zijn aan boord alleen tweepersoonshutten. Je kunt wel een hut voor jou alleen boeken tegen betaling van een toeslag. Neem hiervoor even contact op, telefonisch of per mail.

Hoe kan ik boeken?

Marijn Achterkamp

Boeken gaat heel eenvoudig en veilig online. Bij de reisbeschrijving klik je op de oranje knop: boeken. Je vult online het formulier in en betaalt naar keuze via iDeal of overboeking. Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan gerust.

Wat moet ik doen als mijn vlucht of trein vertraging heeft?

Marijn Achterkamp

We raden je sowieso aan om een vlucht of treinreis te boeken die je wat speling biedt (bijvoorbeeld een halve, hele of in sommige gevallen twee dagen van tevoren), zodat je ontspannen kunt reizen en uitgerust aan boord komt. Heb je vertraging en red je het niet om op tijd aan boord te komen? Bel ons dan zodra je bereik … Lees verder

Hoe reis ik vanaf het vliegveld of treinstation naar de haven?

Marijn Achterkamp

Vanaf het vliegveld of treinstation kun je meestal een shuttlebus of een taxi nemen naar de plek waar ons schip ligt. Soms kun je er zelfs naartoe lopen. We laten je tijdig weten waar je het schip precies kunt vinden. Indien nodig krijg je een routebeschrijving vanaf de shuttlebushalte naar het schip.

Hoe reis ik naar de plaats van vertrek?

Marijn Achterkamp

Onze reizen vertrekken altijd vanuit een plaats met een goede luchthaven. Je boekt zelf je vlucht, zodat je eventueel een paar dagen eerder kunt aankomen of na afloop langer kunt blijven. Als je vroeg boekt, zijn je heen- en terugvlucht vaak een stuk goedkoper. Vanaf de meeste luchthavens gaat er een shuttlebus naar de plaats waar ons schip ligt. We … Lees verder

Ik ben niet heel sportief. Kan ik wel met jullie mee zeilen?

Marijn Achterkamp

Ja hoor, je hoeft niet sportief te zijn om mee te kunnen. We verwachten wel dat je wilt meehelpen met zeilen. En dat je goed ter been bent, zelfstandig van en aan boord kunt gaan (ook zonder loopplank), en een normale conditie hebt. Twijfel je? Bel ons even om te overleggen.

Hoe vind ik het schip in de haven?

Marijn Achterkamp

Nadat je geboekt hebt, krijg je een bevestigingsmail en laten we je weten wat de exacte ligplaats van het schip is. Mochten we door de havenmeester op het laatste moment toch een andere plek toegewezen krijgen, dan laten we je dat natuurlijk tijdig weten, bijvoorbeeld via mail, sms, whatsapp en/of een telefoontje. Wij zorgen ervoor dat jij niet hoeft te … Lees verder

Is het mogelijk om al eerder aan boord te komen?

Marijn Achterkamp

Op de dag van je aankomst is de bemanning druk bezig met de bevoorrading en het schip vaarklaar maken. Eerder aan boord komen is daarom niet mogelijk. Vanaf 16.00 uur staan we tot je beschikking en ontvangen we je aan boord graag met een drankje.